Elkészítés: Beáztatjuk a tápiókagyöngyöket 1-2 órára hideg vízbe. (A tápióka nagyságától és fajtájától függően változik az idő, a csomagoláson ez fel van tüntetve.) Ez idő alatt sok vizet felszív, tehát ha szükséges, pótoljuk.
Egy kisebb lábasban a gyöngyöket némi vízzel együtt feltesszük főni, 5-10 percig kis lángon kevergetjük. Szintén nagyságtól és fajtától függően változik az idő: addig főzzük, míg a fehér színét elveszti, és átlátszóvá válik.
Ekkor félrehúzzuk a tűzről, hozzáöntjük a tejet és a kókusztejet, majd a cukorral elkevert tojásokat. Visszatesszük a tűzre, folyamatosan kevergetjük, amíg sűrűsödni kezd. A legvégén reszelt lime héjával ízesítjük.
Poharakba szedjük, és hűvös helyen dermedni hagyjuk néhány órát. Hidegen, a licsivel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.