Elkészítés: Annyi olívaolajat öntünk egy teflon serpenyőbe, hogy az alját vékonyan beterítse, majd az olajba egy csapott evőkanál margarint teszünk. Az apróra vágott vöröshagymát a margarinnal elkevert és felhevített olajon, szalmasárgára pároljuk (ha olívaolajat használunk, vigyázzunk, hogy ne hevítsük túl). Az edényt lehúzzuk a tűzről és beletesszük az összetört fokhagymát, a kis kockára vágott tarját és a meghámozott, felaprított paradicsomot, majd őrölt borssal fűszerezzük. Egy kicsit összefőzzük, hogy a paradicsom kieressze a levét.
A cukkinik belső részét kivájjuk, a magokat eldobjuk, a végüket levágjuk. A cukkiniket egy vékony falú tepsibe egymás mellé tesszük, és egy kissé sózzuk. A fenti tölteléket szépen a vájatokba kanalazzuk. Ezután a tepsibe még 2 evőkanál olajat és 2 evőkanál vizet teszünk, majd fóliával letakarjuk. 200 fokra előmelegített hőlégkeveréses sütőben kb. 15 percig pároljuk a fólia alatt, ezután levesszük az alufóliát, és a tölteléket rápirítjuk a cukkinikre.
Amikor a töltelék szép piros, reszelt sajttal megszórjuk, majd visszatesszük a még meleg sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.