Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat, a legvégén a habbá vert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett, közepes nagyságú tepsibe tesszük.
A túrót elkeverjük a búzadarával, a tojással, a cukrokkal és a citromhéjjal. Kiskanállal gombócokat formálunk, és a tepsiben lévő tésztára rakjuk, ami természetesen lesüllyed, és sütés után - ha kihűlt - felvágva tarka lesz. Előmelegített sütőben megsütjük, hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót felolvasztjuk, bevonjuk a süteményt. Ha még mutatósabbá szeretnénk tenni, olvasztott fehér csokival megpöttyözhetjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.