Elkészítés: 10 dkg kolbászt felkarikázok, kockára vágom a 20 dkg füstölt tarját. 2 gerezd fokhagymát, a sárgarépát, a zöldséget, a zellert és a krumplit megtisztítom, megmosom, és hasábokra felvágom.
A tarjával és a kolbásszal feltesszem főni az összes zöldséget és a beáztatott babot. Fűszerezem 2 teáskanál sóval, ízlés szerint őrölt borssal, tárkonnyal, petrezselyemzölddel, 2 db babérlevéllel. A rántáshoz felmelegítem az olajat egy lábasban, beleteszem a lisztet, zsemleszínűre pirítom, kicsit kihűtöm, és belekavarom a 2 teáskanál őrölt paprikát, őrölt borsot, felengedem a tejjel, belekavarom az 1 evőkanál tejfölt, beleöntöm a levesbe. Ízesítem 1 mokkáskanál ételecettel, 1 mokkáskanál cukorral, ha kell utánasózom. A babérlevelet és a hagymát kiveszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.