Elkészítés: A füstölt húst megfőzzük. A levét felöntjük annyi vízzel, hogy ne legyen túl sós, apróra vágott tárkonyt és kevés ecetet teszünk bele. 1 evőkanál lisztet hideg vízzel csomómentesen elkeverünk, és beleszűrjük a levesbe. Amikor felforrt, 1 tojásfehérjét beleütünk, és gyorsan elkeverjük, majd fél csésze rizst főzünk bele. Amikor elzárjuk a tüzet, 1 tojássárgáját 2 evőkanál tejföllel összekeverünk, és beleöntjük a levesbe. Tálalás előtt 4 egész tojást ütünk a levesbe, mikor a sárgája megkeményedik, elzárjuk a tüzet. Nagyon kiadós, és szerintünk nagyon finom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.