Elkészítés: A kockázott őzhúst jól mossuk át, majd szárítsuk le a vizet róla. Forgassuk át a zsiradékon, majd mikor már átpirult, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, majd a megtisztított és felkarikázott, sárgarépát, fehérrépát, a megpucolt és felkockázott laskagombát, zellert és karalábét. Kissé dinszteljük meg. Lisztszórással sűrítsük, pirítsuk egy keveset, majd öntsük rá a borecetet. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt és a babérlevelet, majd öntsük fel 1,5 liter vízzel, és főzzük készre.
Mikor elkészült, adjunk hozzá kevés törkölypálinkát, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.