Meghámozzuk a zöldségeket és a kolbászt. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a répát felszeleteljük, a hagymát finomra aprítjuk, a kolbászt felkarikázzuk.
Felforrósítjuk a zsírt, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a répaszeleteket a kolbászkarikákkal együtt, és 2 percig pirítjuk. Ezután meghintjük 1 ek liszttel, felöntjük 1 l vízzel, és beleforgatjuk a burgonyakockákat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd közepes lángon 15 percig főzzük.
Simára keverjük a tejfölt a megmaradt liszttel, majd a leveshez adjuk, és 5 percig forraljuk. Végül lehúzzuk a tűzről, és a tárkonyecettel, zöld fűszer lecsipkedett, felaprított leveleivel ízesítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.