Elkészítése: A veséket félbe vágjuk, és minden fehér, faggyús részt kiszedünk belőlük. Az olajon megfuttatjuk a reszelt hagymát, majd átsütjük rajta a vékony szeletekre vágott vesét. Meghintjük tárkonnyal és egy-két evőkanál vízzel, és nagyon kis lángon, időnként megkeverve puhára pároljuk. Ezután néhány csepp tárkonyecettel ízesítjük. A lisztet a tejföllel simára keverjük, és azzal habarjuk be a kész vesét. Jól összeforraljuk, majd levesszük a tűzről, és közvetlenül tálalás előtt megsózzuk. Petrezselymes rizst kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.