Elkészítés: Bográcsban a libazsírt megolvasztom, majd a karikára szelt vöröshagymákat beleteszem, 1 kávéskanál sót hozzáadok, elkeverem, és megiszom az egy kupica pálinkát. Ezután fokhagymanyomón 1 gerezd fokhagymát belenyomok.
Összevágom a paprikát apróra, beleteszem ezt is, majd a színes paprikát elkeverem vele. Hozzáteszem az őrölt borsot és a köménymagot. Lassú tűzőn főzöm, hogy a hagyma ne főjön szét.
Amíg egyet rottyan, iszom egy kis sört, mert férfiember alkohol nélkül nem tud fogyasztható ételt készíteni.
A kolbászokat karikázva beleteszem a bográcsba, és a paradicsomot is ráöntöm.
Mikor elkezd rotyogni, a tenyeremben összemorzsolom a kaprot, beleszórom a tárkony felével. Kb. 15 percig főzöm, óvatosan kevergetve, hogy ne égjen le. Ha sűrű, még paradicsomlevet öntök hozzá. Kevergetés közben jólesik egy kis sör.
Sörivásután beteteszem a lecsókolbászt, a maradék tárkonyt, zúzott fokhagymát, és még 10 percig főzöm. Közben lecsúrgatom a babról a lét, és beteöntöm a bográcsba. Óvatosan elkeverem, és hagyom egyet rottyanni, majd sóval és darált cseresznye paprikával ízesítem, és 5-6 percet hagyom főni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.