Elkészítés: A zöldségféléket megtisztítjuk, ízlés szerint felkockázzuk vagy karikára vágjuk. Kevés olajban a leveszöldséget, karalábét, zellert és borsót (ha friss illetve mirelit) megpároljuk, kevés lisztet szórunk rá, majd felöntjük vízzel. Ételízesítővel, sóval, borssal fűszerezzük, beletesszük a hagymát (én egészben szoktam, akkor nem fő szét, és nem kell pecázni, ha valaki nem szereti), és a csokorba kötött petrezselymet. Mikor megfő, hozzáadjuk a tejfölt és a tárkonyt. Közben a májkrémet összekeverjük 1 tojással, annyi liszttel, hogy galuska sűrűségű masszát kapjunk, sóval, borssal, kevés majorannával ízesítjük, majd teáskanállal a kész levesbe szaggatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.