Elkészítés: A rizst olajon megfuttatjuk, felengedjük vízzel, sózzuk, és puhára főzzük.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, és a zöldségkeverékkel puhára pároljuk, végül megszórjuk ételízesítővel.
A fahéjas öntethez a tejet, a tejszínt, a lisztet, és a fahéjat csomómentesre keverjük, sóval, cukorral ízesítjük, összeforraljuk, majd beletesszük az apróra vágott szilvát.
Tálaláskor a rizskoszorú közepébe helyezzük a zöldséges csirkemellet, a rizst körberakjuk ananászdarabokkal és
meggyel, majd a tányér szélét körbeöntjük a fahéjas öntettel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.