Elkészítés: A káposztákat és a kínai kelt csíkokra vágjuk. A feta sajtot, az edami (vagy trappista) sajtot és a paradicsomot kockára vágjuk. Mindezeket a csemege kukoricával egy tálba tesszük.
A joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a citromlével, majd összekeverjük a káposztával, a sajttal, a paradicsommal és a kukoricával.
Kb. 1 órára hűtőbe tesszük és pihenni hagyjuk, de akár 1 éjszakát is lehet a hűtőben. Jó étvágyak kívánok!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.