Elkészítés: Sorban lepírítom a vajon az apróra vágott hagymákat, először a vöröshagymát, mehet rá az újhagyma, aztán vegyülhetnek a lilahagymával, fokhagymával és a snidlinggel is. Beledobom a paprikát is, és ízlés szerint sóval, fehérborssal fűszerezem. Pici liszttel besűrítem és felöntöm vízzel.
Ha felforrt, beleöntök 1 pohár tejfölt, és botmixerrel krémes állagúra
mixelem. De ezt mindenkinek az ízlésére bízom, lehet egész krémesre, vagy darabosabbra mixelni.
Már csak 1-2 fortyanásig főzöm, és pirított zsemlekockával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.