Elkészítés: A zsiradékot felhevítem, a vöröshagymát addig pirítom, amíg enyhe barna színt kap. Rádobom a húst, erősebb hőfokon folytonos keveréssel fehéredésig pirítom, kb 1/2 dl vizet öntök alá, sózom, bővebben borsozom, mint más esetben, saját levében csendesen jó félpuhára párolom.
Hozzáadom a sárga- és fehérrépát, a borsót, a gombát, a zöldpaprikát, a zöldségekkel együtt további víz hozzáadása nélkül puhára párolom, közben ízesítem ételízesítővel, szükség szerint további borssal, és a petrezselyem felével. (Ha szeretjük a roppanós zöldségeket, elég 10 perc párolás.)
A rizst a dobozon lévő utasítás szerint megfőzöm, és finoman, hogy a zöldségek kevésbé törődjenek, a zöldséges raguhoz keverem a maradék petrezselyemzölddel, majd hagyományosan készített sós, cukros, ecetes vízben megforgatott fejes salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.