Elkészítés: Megfőzünk 6 db tojást, megpucoljuk, és a sárgáját kivesszük. A sárgájához adjuk a vajat, a mustárt, pici sót, jól elkavarjuk. Egy másik tálban a tojásfehérjét összetörjük, hozzáadjuk a vajkrémet, a petrezselymet, sót, borsot.
(Szilikonos) sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a szeletelt sajtot 3x4-es sorba úgy, hogy kissé fedjék egymást. Megszórjuk a reszelt sajttal, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, hogy picit összeolvadjon.
Ha kihűlt a sajt, megkenjük a fehér krémmel, rápakoljuk a sonkát, megkenjük a sárga krémmel, és szorosan feltekerjük. Fóliába csomagolva hűtőbe rakjuk pár órára, majd éles késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.