Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A lehetőleg vékony, gyenge pacalt egészben egy lábasba tesszük, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, felöntjük vízzel. Alacsony fokozaton körülbelül 2 órán át főzzük a pacalt, majd kivesszük a vízből, és hagyjuk kihűlni.
4 db 10x15 cm-es téglalapot vágunk a pacalból, a nyesedéket félretesszük.
A medvehagymát felaprítjuk, a koktélparadicsomot negyedekre vágjuk és a gombát vékony szeletekre szeljük. Ezeket összekeverjük. A sajtból pacalonként 2-2 szeletet porciózunk ki. A téglalapokat vékonyan megsózzuk, ráhalmozzuk az egyik felére a tölteléket. Végül félbehajtjuk a pacalt, és hústűvel összetűzzük.
Hagyományos módon liszt-felvert tojás-zsemlemorzsa hármasba panírozzuk a kis batyukat, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.
Melegen tálaljuk egy kis salátával vagy krémes krumplipürével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.