Elkészítés: Mérőpohárra van szükség, 200 ml felel meg egy csészének. A csokidarabkák ne legyenek túl aprók, mert elolvadnak, kb. fél centis darabkák megfelelnek. (Az üzletekben kapható - süteményekhez való főző-csoki is megfelel. Fontos, hogy a keserű csoki legyen.)
A lisztet, szódabikarbónát és sót egy nagyobb tálban összekeverjük, félretesszük. A csokidarabkákon és dión kívül a többit, tehát a vajat, cukrot, tojást, vaníliát összekeverjük, lassanként hozzáadjuk a lisztes keveréket. Amikor kész, hozzáadjuk a csokit és a diót. Elég híg tésztát kapunk, nem kell megijedni. Kiskanállal tepsire halmokat kanalazunk(nem kell megzsírozni a tepsit). Kb. 8-10 perc alatt megsütjük, vagy amíg világosbarna lesz. Egy kicsit hűlni hagyjuk a tepsiben, majd tálra szedjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.