Elkészítés: Mérőpohárra van szükség, 200 ml felel meg egy csészének. A csokidarabkák ne legyenek túl aprók, mert elolvadnak, kb. fél centis darabkák megfelelnek. (Az üzletekben kapható - süteményekhez való főző-csoki is megfelel. Fontos, hogy a keserű csoki legyen.)
A lisztet, szódabikarbónát és sót egy nagyobb tálban összekeverjük, félretesszük. A csokidarabkákon és dión kívül a többit, tehát a vajat, cukrot, tojást, vaníliát összekeverjük, lassanként hozzáadjuk a lisztes keveréket. Amikor kész, hozzáadjuk a csokit és a diót. Elég híg tésztát kapunk, nem kell megijedni. Kiskanállal tepsire halmokat kanalazunk(nem kell megzsírozni a tepsit). Kb. 8-10 perc alatt megsütjük, vagy amíg világosbarna lesz. Egy kicsit hűlni hagyjuk a tepsiben, majd tálra szedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.