Elkészítés: A lencsét néhány órára beáztatom, majd leöntöm róla az áztatóvizet.
Egy lábasban olajon megpirítom az apróra vágott hagymát, hozzáadom a karikára vágott répát, a kockázott zellert, a lencsét, felöntöm vízzel. Beleteszem a babérlevelet, a leveskockákat, fűszerezem, s addig főzöm, míg meg nem puhul a lencse. Ekkor beleteszem a felkarikázott virslit, csavarok bele citromot, s öntök bele tejet, szórok rá lisztet, összekeverem, felforralom.
Tálaláskor szórok rá petrezselyem-fokhagyma fűszerkeveréket, teszek rá tejfölt és 1 citromkarikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.