Elkészítés: A leveles tésztát a csomagolásán olvasható utasítás szerint előkészítjük. A fagyasztottat szobahőmérsékleten hagyjuk kiengedni, a hűtöttet 10 perccel felhasználás előtt kivesszük a hűtőből. A tésztát, ha szükséges, kinyújtjuk. Kivajazunk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és belefektetjük a tésztát úgy, hogy az forma oldalára is jusson. Megszórjuk zsemlemorzsával.
Az áfonyát megmossuk, lecsepegtetjük, beleszórjuk a formába. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A tojást simára keverjük, beledolgozzuk a tejfölt, a cukrot, a pudingport és a citromlevet. Az áfonyára locsoljuk, és a sütőben kb. 45 percig sütjük.
Hagyjuk kihűlni. Tálaláskor megszórjuk mandulaforgáccsal, mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.