Elkészítés: A gombát megtisztítom és megmosom. A húsból kis szeletkéket vágok, kiverem, meghintem ételízesítővel. Teflon bevonatú serpenyőben kevés vajon elősütöm a húsokat, majd kiszedem. A serpenyőben megpárolom a finomra vágott vöröshagymát, majd a felszeletelt gombát, megsózom, és meghintem borssal. Amikor zsírjára pirul, megszórom liszttel, és 1-2 percig tovább kevergetem. A leveskockából elkészített húslevessel simára keverem a tejfölt, és hozzáadom a gombához. Ezután a hússal együtt az egészet átforralom, tálaláskor meghintem finomra vágott petrezselyemzölddel. Köretként tört burgonyát és párolt rizst adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.