Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megpároljuk a forró olajon, és hozzáadjuk a kockára vágott húst. Amikor a hús kifehéredett, felöntjük kb. 1,5 l vízzel, teszünk bele egy húsleveskockát, sót, ételízesítőt ízlés szerint. A zöldségeket karikára, a petrezselymet apróra vágjuk, és beletesszük ezeket is a levesbe. Puhára főzzük a húst (kb. 1 óra, de több is lehet). A végefelé a borsót is beletesszük. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a liszttel, majd behabarjuk vele a levest. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.