Elkészítés: 1. Egy tálban a lisztet, a cukrot, a sót összekeverjük, 2 tojást felverünk és hozzáadjuk. A margarint mikróban langyosra olvasztjuk, a tejfölt is langyosra melegítjük. A langyos tejfölbe keverjük az élesztőt, majd a lisztes keverékhez adjuk a margarinnal együtt, és jól összedolgozzuk. Fél órát kelesztjük.
2. A megkelt tésztát háromszor hajtogatjuk, majd kinyújtjuk, a tetejét lekenjük a maradék 1 db felvert tojással, szezámmaggal megszórjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
3. 180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.