Elkészítése: Az élesztőt a langyos tejben a cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztős tejet, és a a többi
hozzávalót (az utolsó 2 kivételével). Jól megdagasztjuk, majd fél óráig
pihentetjük meleg helyen. Kinyújtjuk, háromba hajtogatjuk. Ezt még
kétszer megismételjük, mindig 20 perc pihenés után. A tésztát
kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagságúra, a tetejét késsel megrácsozzuk, és
pogácsákat szaggatunk belőle. A tetejét megkenjük a tojással vagy
sárgájával, amibe egy csipetnyi sót kevertünk, végül megszórjuk
reszelt füstölt sajttal. A tepsit nem kell kikenni vajjal, sem kilisztezni,
nem ragad le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.