Elkészítés: Előző este fokhagymás tejbe beáztatjuk a kiklopfolt csirkemellet.
Másnap lisztbe, felvert tojásba és reszelt sajtba forgatjuk, vajjal kikent tűzálló tálba lerakju, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, majd újra hús következik. Így rétegezzük, míg a hozzávalók elfogynak. A végén egy kevés vajat teszünk a tetejére.
Lefedve kb. 35 percig sütjük, ha szükséges, még 5 percig pirítjuk fedő nélkül.
Párolt zöldséget, rizst adhatunk hozzá. Hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.