Elkészítés: Szétválasztjuk a 6 tojást. A fehérjékhez hozzáadjuk a 6 evőkanál cukrot, és habverővel habosra verjük, majd belevegyítjük a tojások sárgáját és a 2 kanál vizet, és tovább verjük. Aztán beleforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Ha túl sűrű lenne, még egy kis vizet lehet hozzá rakni, hogy krémszerű piskótatésztát kapjunk.
Vajazott, lisztezett tortaformába öntjük, és közepes lángon megsütjük.
A krémhez a cukrot a tojással, a vízzel és a vaníliás cukorral habosra kikeverjük, és a tűzön felfőzzük, majd kevergetve lehűtjük. A vajat a gesztenyemasszával kikeverjük, és hozzávegyítjük a főzött krémhez.
A krém felét a kihűlt torta közepébe kenjük, a másik felét a tetejére és az oldalára. Tejmentes csokoládéval beszórjuk, majd 1 órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.