Elkészítés: 1. A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kikenünk margarinnal.
2. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprikakarikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel.
3. 200 fokon alsó-felső sütési módon 60 percig lefedve sütjük, majd további 15 perc alatt megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.