A töltelékhez forraljuk fel a tejszínt a kakaóval és a cukorral. Vegyük le a tűzről, majd olvasszuk fel benne a darabokra tört csokoládét, és tegyük a hűtőbe 1 éjszakára.
A tésztához keverjük habosra a puha vajat, a porcukrot és a reszelt citromhéjat. Adjuk hozzá a tojásfehérjéket, majd szitáljuk bele a lisztet. Alaposan dolgozzuk össze, majd adagoljunk apró halmokat a tésztából sütőpapírral bélelt tepsibe. Végül szórjuk meg mindet az őrölt mogyoróval.
Süssük 180 fokon 10 percig, majd még melegen tekerjük fel a tésztalapokat, és hagyjuk kihűlni. Olvasszuk meg a csokoládét, és kenjük meg vele a tekercsek belső részét, majd hagyjuk megszilárdulni. Adagoljuk a csokis-tejszínes krémet habzsákba, és töltsük meg vele a tekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.