Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, szórok rá bőven curryt. A rizst beáztatom, sózom.
A rizshez hozzáadom a borsót, felteszem főni.
A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olívaolajon üvegesre párolom, ráteszem a csirkemellcsíkokat, fehéredésig pirítom. Közben felaprítom a gombát és a chilit, a csirkéhez adom. 5 perc után ráöntöm a tejszínt, fűszerezem, fedő alatt készre párolom.
Felaprítom a petrezselymet, a megfőtt borsós rizshez adom, szórok rá kurkumát, összekeverem.
A tejszínes-currys csirkemellet a zöldborsós rizzsel tálalom, díszítem chilivel és paradicsomszeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.