Vízfürdő felett olvasszunk fel 350 g összetördelt csokoládét, 225 g vajat és adjunk hozzá 6 dl vizet. Tegyük félre, hagyjuk kihűlni. Egy tálkában verjük fel a tojásokat, majd fokozatosan keverjük hozzá a langyos csokoládéhoz.
A csokoládéhoz keverjük hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a porcukrot, majd öntsük egy kizsírozott tortaformába. Előmelegített sütőben 170 °C-on süssük kb. 45 percig. Ha a piskóta megsült, hagyjuk kihűlni, csak utána vegyük ki a formából.
Készítsük el a tölteléket: vízfürdőben olvasszunk fel 120 g csokoládét, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Ekkor keverjük hozzá a kristálycukrot, a maradék vajat és négy evőkanálnyi tejszínt. A tortalapot vágjuk szét három lapra.
Készítsük el a mázat: vízfürdőben olvasszunk fel 250 g csokoládét és a maradék tejszínt. A tortalapokat kenjük meg az előkészített krémmel, ragasszuk össze, majd az egész tortát öntsük le csokoládémázzal.
Tegyük félre, kb. 30 percig hagyjuk állni. Díszítsük a maradék krémmel és a csokoládédíszekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.