Elkészítés:
1., 8 dl vízbe beleteszem a 1,5 leveskockát, megvárom míg elolvad, felforralom és beleteszem az apróra vágott krumplit. 20 percig fõzöm. 2., A gombát lecsöpögtetem és kevés olajon pirítom, közben hozzáteszem az apróra vágott hagymát és azzal együtt készre pirítom. 3., Amikor a krumpli megfőtt, átszűröm a levet, a krumplit pedig egy kanállal átnyomom a szűrőn.
4., A már sűrű léhez hozzáteszem a megprított hagymát meg gombát, és ezzel főzöm tovább pár percig.
5., Beleteszem a borsot, aztán a tejszínt (megkóstolom, esetleg sózom), és végül a bazsalikomot, majd egyet forralok rajta.
Kenyérkocka: A megszárított, kockára vágott kenyeret beleteszem egy serpenyőbe, amiben vajat hevítettem. Amikor elkezdett pirulni, ráreszelem a fokhagymákat, és pirítom még egy kicsit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.