Elkészítés: A gombát megmossuk, lecsöpögtetjük, végét kicsit levágjuk. A hagymákat felkarikázzuk, a paradicsomot félbevágjuk. A megmosott és lecsöpögtetett zsályaleveleket felaprítjuk.
A májat hideg víz alatt lemossuk, a vizet leitatjuk róla és feldaraboljuk.
A vajat egy nyeles serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a feldarabolt csirkemájat, és óvatosan átforgatva 3 percig sütjük. Ezután kitesszük egy edénybe, megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve melegen tartjuk.
A gombát a serpenyőbe rakjuk, és erős lángon 5 perc alatt átsütjük –közben átforgatjuk. A hőfokot visszavesszük, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, a paradicsomot és a zsályalevelet, sózzuk, borsozzuk és pár percig együtt pároljuk.
A Knorr tejszínes-fokhagymás Rafinériát a vízzel és a tejjel simára keverjük, a gombás zöldségre öntjük, hozzáadjuk a májat, és 8-10 percig óvatosan kevergetve főzzük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, ha szükséges. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.