Elkészítés: A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, és sós vízben feltesszük főni. Amíg fő, apróra vágjuk a megpucolt hagymát és fokhagymát, amit kevés olajon megdinsztelünk. A hagymára borítjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük - mivel mindegyik fűszerünknek igen erős íze van, ezért csak óvatosan, én 1-1 kiskanálnyit szoktam beletenni -, majd fedő alatt időnként megkeverve főzzük. Mikor kész, felöntjük a tejföllel és a tejszínnel, kóstoljuk és utánízesítjük, ha kell.
Kikenjük és a prézlivel körbehintjük a tepsit, majd 2 krumplit felszeletlve az aljára rakunk. Ráborítjuk a húst, és a maradék krumplikat felszeletelve rátesszük, tejföllel megkenjük, és sütőben 200 fokon pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.