Elkészítés: A vajat közepes lángon felolvasztjuk egy fazékban. Hozzáadjuk a póréhagymát, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a tyúkhúslevest, a spárgát és a burgonyát. 10-15 percig főzzük, amíg a burgonya és a spárga meg nem puhul. A tűzröl lehúzva hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, válogassuk ki a spárgalándzsákat (a zsenge hegyeit), és tegyük félre. Végül a levest és a főtt zöldségeket átöntkük a turmixgépbe, és sima pürévé turmixoljuk.
Visszaöntük a levest a fazékba, még egyszer felforraljuk. A tűzről lehúzva habverővel hozzáadjuk a tejfölt és a tejszínt, a spárgalándzsákat is beletesszük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ezt a gyönyörű krémlevest ropogós kenyérkockákkal, snidlinggel és parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.