Elkészítés: A babapiskótákat kettétörjük és összeragasztjuk a 2 különböző fajta lekvárral. Egy körülbelül 2 literes jénai tálban fölállítgatva szorosan összerakjuk.
Rászórjuk az előzőleg forró vízben áztatott, megmosott, lecsepegtetett mazsolát és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. A narancs és a mandarin levét egyenletesen rácsorgatjuk a piskótákra. Rákanalazzuk a meggybefőttet is - közben villával eligazítjuk, hogy a piskóták közé is kerüljön -, majd meglocsoljuk a meggybefőtt levével, és 1 éjszakára hideg helyre tesszük.
Másnap a krémhez a tojások sárgáját kikeverjük ízlés szerinti mennyiségű cukorral, a liszttel, majd a közben melegedni feltett tejbe keverjük. Felforraljuk, hogy besűrűsödjön, majd lefedjük, hogy ne bőrösödjön be a teteje.
A még meleg vaníliakrémet merőkanállal rászedjük a piskótákra, villával eligazítjuk, hogy közé és alá is jusson, vagyis teljesen átáztassa, majd 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a tejszínt vaníliás cukorral ízesítjük, felverjük, és a rakott piskótához kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.