Elkészítés: A tésztához valókból a szokott módon piskótát sütünk, sütőpapírral bélelt nagy tepsiben. Rácsra borítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk, kihűtjük, majd visszahelyezzük a tésztát a tepsibe.
A túrókrémhez 5 dl tejet felteszünk forrni, közben a 1 dl tejjel és a 10 dkg cukorral kikeverjük a pudingot, és a forró tejhez adjuk. Mérsékelt hőfokon, folytonos kevergetéssel besűrítjük, majd kihűtjük.
A vajat habosra keverjük a porcukorral, belevegyítjük a túrót, majd apránként összedolgozzuk a kihűlt pudinggal.
Rásimítjuk a tésztára a túrókrémet. A tejszínből kemény habot verünk, a túrós krémre simítjuk, és csoki darával meghintjük.
1-2 órás hűtés után szeleteljük és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.