Elkészítés: A piskótát összemorzsoljuk, az olvasztott margarinnal és pici tejjel formázható masszává gyúrjuk. Egy tortaforma aljába sütőpapírt vágunk, rálapogatjuk a masszát. 30 percre hűtőbe tesszük, majd kivesszük, lehúzzuk róla a papírt, majd visszatesszük a formába.
A pudingot 2,5 dl vízben feloldjuk, felfőzzük, hagyjuk kihűlni. A túrót a citromlével és a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot. 1 dl vizet felforralunk, levesszük a tűzről, és állandó keverés mellett feloldjuk benne a zselatint. Ha már csak éppen langyos, ezt is a krémbe keverjük. 5 dl növényi tejszínt kemény habbá verünk, és szintén óvatossan belekeverjük a krémbe. Majd a krémet a piskóta tetejére kenjük. citromkarikákkal díszítjük, és a tetejét a tortazselével leöntjük. 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.