Elkészítés: A hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, és egy közepes méretű edényben, a felhevített olívaolajon elkezdjük pirítani. A paprika szárát és magját eltávolítjuk, majd csíkokra vágjuk, és a félig megpuhult hagymára rakjuk. Kicsit besózzuk, majd fedő alatt pároljuk közepes lángon, hogy levet engedjen. Közben a koktélparadicsomokat félbevágjuk, a padlizsánt meghámozzuk és felkockázzuk. Mikor a paprika és a hagyma levet engedett, rárakjuk a paradicsomot és a padlizsánt is. Ráöntjük a fehérbort, megborsozzuk és még egyszer megsózzuk. Fedő alatt, gyakran kevergetve kb. 20 perc alatt készre pároljuk. Hozzáadjuk a tárkonyt, majd összeturmixoljuk. A halfiléket egyenként alufóliára tesszük, megkenjük a ratatouille-pürével, majd batyukat formálva előmelegített sütőbe tesszük, és 25 perc alatt készre sütjük. Rozmaringos-petrezselymes sós burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.