Krumplinyomóval alaposan összetörjük a halat és a burgonyát. Hozzákeverjük a tojást és a lisztet, majd sóval és borssal ízesítjük a masszát. Ha ezzel megvagyunk, a hűtőbe tesszük és legalább 20 percig pihentetjük. Így könnyebben formázható lesz.
A mártáshoz felaprítjuk a csemegeuborkát, finomra vágjuk a megtisztított sonkahagymát és a kaprot, majd összekeverünk mindet a majonézzel, a mustárral, néhány csepp citromlével, majd fűszerezzük a curryporral, aztán megsózzuk. Fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
A behűtött masszából nedves kézzel tenyérnyi méretű kerek, lapos pogácsákat formázunk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd ebben a halfasírtok mindkét oldalát 3-4 percig sütjük. Akkor jó, ha már szép aranybarnák. Végül remoulade-mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.