Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, és kb. fél cm vastagra vágjuk, a hagymát szintén. A húst kevés olajon kifehérítjük, ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval és curryvel. A tejfölt kikverjük a tejjel, és beletesszük az összezúzott fokhagymát, ezzel összekeverjük a husit.
Előveszünk egy kicsi, de magas falú tepsit. Aljára tesszük a krumpli egyik felét, erre a hagyma felét, majd a tejfölös husit, újra hagymát, a tetejére krumplit. Az alsó és a felső krumpli réteget is meg kell sózni! Ezután az egész tetejét beterítjük a vékonyra szelt füstölt szalonnával. Betesszük a sütőbe, amit előtte bemelegítettünk, és kb. másfél óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.