Elkészítés: A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen
mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve.
A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm.
Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki.
Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.