Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és vékony karikára daraboljuk a tepsibe, amit előzőleg jól kikenünk olajjal. Ezek után sóval, borssal ízlés szerint megszórjuk, majd 2 evőkanál lisztet és ízlés szerint pirospaprikát is rászórunk.
A hagymát is meghámozzuk, és karikára
vágva rászórjuk a burgonyára, majd a baconszeleteket ráfektetjük a keverékre, végül a virsliket is rákarikázzuk. Ismét megsózzuk, borsozzuk az egészet, majd a maradék lisztet is rászórjuk, és ráöntjük a tojással elkevert tejfölt, legvégül pedig paprikát szórunk rá.
Lefedve sütjük kb. 35-40 percig (addig, míg a krumpli meg nem puhul), majd miután levesszük a fedelet, ízlés szerinti mennyiségű sajtot szórunk rá, és visszatéve a sütőbe még néhány percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.