Elkészítése: A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsózzuk. A fokhagymát összezúzzuk, majd a hagymával és a Rafinériával az olajba keverjük. A húst a fűszeres olajjal megkenjük, 1 éjjelen át a hűtőben pihentetjük. Másnap lisztbe forgatjuk, átsütjük hirtelen kevés olajon, majd tűzállótálba fektetjük. Félig fedhetik is egymás. Rámorzsolunk egy leveskockát, a borral meglocsoljuk. A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját, felkockázzuk. A húsra szórjuk majd közepesen forró sütőben 25 percig sütjük. Krumplipüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.