Elkészítés: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a cukrot hozzáadjuk. A lisztet és a kókuszt összekeverjük, és óvatosan a habba forgatjuk. Kivajazott, belisztezett tepsibe tesszük, és kb. 170 fokon 20 percig sütjük. A tojássárgákat a pudingporral, 1 deci tejjel és fele cukorral simára keverjük. A forrásba lévő tejhez öntjük, kevergetve sűrűre főzzük. A margarint a többi cukorral habosra keverjük, a kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk, majd a már hideg tésztára kenjük. A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük, és mogyoróval díszítjük, hogy a szemek a szeletek közepére kerüljenek. Hűtőben kicsit dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.