Elkészítése: Az olajon megpirítjuk a hagymát, beletesszük a savanyú káposztát, és megpirítjuk. Az almát héjától meghámozzuk, kockára vágjuk, majd a savanyú káposztával összekeverjük. Sonkaszeletekbe töltjük, megszórjuk dióval, rárakunk a töltelékből, majd felgöngyöljük a füstölt szalonnával.
A burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk, és húslevesben előfőzzük. Egy tepsit kivajazunk, az aljára sorba rakjuk a burgonyát, a tetejére fektetjük a sonkatekercseket. A végén elkészítjük a Knorr paprikás Raféniát, ráöntjük. Előmelegített sütőben 40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.