A császárhúst felaprítjuk, és a lábasban felforrósított olajon vagy zsíron megpirítjuk. A húshoz adjuk a kétféle, megtisztított, felaprított hagymát, és néhány percig együtt pirítjuk.
Felcsíkozzuk a kelkáposztát. Felöntjük a hagymás-húsos alapot a borral, és nagy lángon elforraljuk az alkoholt. Felöntjük fel az alaplével, és közepes lángon, lefedve a levest addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
A leveshez adjuk a meghámozott, felkockázott burgonyát, és addig főzzük tovább, amíg a zöldség majdnem teljesen megpuhul. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott édesburgonyát, és további 5 percig főzzük a levest. Közben sózzuk és borsozzuk, végül beleforgatjuk a kelkáposztát. Forrón tálaljuk. Ízlés szerint egy kevés tejföllel is meglocsolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.