A meghámozott hagymát finomra vágjuk, a megtisztított répát és burgonyát felkockázzuk. Felforrósítjuk az olajat, és az előkészített zöldségeket néhány perc alatt megpirítjuk rajta. Felöntjük 1 l vízzel, valamint a tejjel, és felforraljuk. Ezután kis lángon 20 percig főzzük a levest.
A kissé felengedett zöldbabot roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. A petrezselymet megmossuk és megszárítjuk, majd lecsipkedjük a leveleit, és felcsíkozzuk azokat.
A levest lehúzzuk a tűzről, és beleforgatjuk a leszűrt zöldbabot, a felcsíkozott sonkával együtt. Végül sózzuk, borsozzuk, majd forrón, a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.