A tejfölös krumplileveshez az olajat felhevítjük egy fazékban, beleszórjuk a kockákra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk, majd beletesszük a felkarikázott kolbászt és megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, karikákra vágott petrezselyemgyökeret és répát, valamint a megtisztított, kockákra vágott krumplit. Fokhagymával, babérlevéllel ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük kb. 1 liter vízzel.
Közepes lángon főzzük, amikor a burgonya már kezd puhulni, belekeverjük a tejfölt, és összeforraljuk.
nézzétek meg videón, hogyan készül a tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.