Elkészítés: Előző nap a jól megmosott csülköt hideg vízben feltesszük főni. Mellédobhatunk 1 fej hagymát, egész borsot, babérlevelet. 2 óra alatt puhára főzzük, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni. Másnap kifejtjük a csükökből a csontot. A húst felszeleteljük kb. 1 ujjnyi vastag szeletekre. Összekeverjük a 2 fej felkarikázott hagymával, a reszelt sajttal és a mustárral. (Jobb, ha nagy lyukú reszelőn reszeljük a sajtot.) A kiengedett tésztát félujjnyi vastagra nyújtjuk, a közepére halmozzuk a húst. Jó szorosan ráhajtjuk a tésztát. A tetejét megkenjük tojássárgával, és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.