Elkészítés: Az 5 tojást szétválasztjuk, és a fehérjét 10 kanál hideg vízzel és 10 kanál cukorral nagyon kemény habbá verjük. Ezután a sárgáját beledobjuk a fehérjébe, és lassan, fokozatosan adjuk hozzá a lisztet és a sütőport. A piskótatésztát habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe macskanyelveket nyomunk, és közepesen meleg sütőben megsütjük. A tésztát megsüthetjük egyben is, majd ha kész, akkor feldaraboljuk.
A krémhez 4 db tojást szétválasztunk, a fehérjét 2-3 kanál cukorral keményre felverjük. Ezután az 5 db tojássárgáját kikeverjük cukorral, és hozzáadjuk a vajkrémet. A 6 dl tejszínt felverjük keményre, és az összes alapanyagot lazán összekeverjük.
A piskótát 3 részre osztjuk, és mielőtt a krémet rátesszük meglocsoljuk az amarettóval ízesített kávéval. Utána rárakjuk a krémet, a legvégén is krém van a tetején, amelyet megszórunk kakaóval. Legalább 4 órát hagyjuk állni tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.