Elkészítése:
Tészta:
A tojások sárgáját a cukor felével kikeverjük, lassan beleöntve a kávét tovább keverjük. A fehérjét a többi cukorral kemény habbá verjük, ráborítjuk a kávés krémre, és lassan beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt kerek tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben (180 C) megsütjük.
Krém: Az egész tojásokat a cukorral sűrűre főzzük, belekeverjük a kakaót, kávéport és a likőrt. Közben a tejszínt a habfix-szel felverjük, a Mascarpone-t hozzáadjuk, és jól felhabosítjuk. Hozzáadjuk a langyosra hűlt kávés krémet is, és alaposan kikeverjük.
A piskótát kihűlés után 3 lapba vágjuk, a krémmel töltjük és bevonjuk. A tetejét kakaóporral, csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.